Tréninkové pamlsky maxipes 700g (kyblík) - konina a jehněčí

Kód: 5421
Značka: Wallitzer
191 Kč

Zvolte variantu

Zdravé 100% přírodní tréninkové pamlsky bez glycerinu, soji a obilovin,(nelepivé, nedrobivé, vysoký obsah masa). Velice chutné a lehce stravitelné s bylinnou směsí.

Detailní informace

Dvě kamenné prodejny v Brně
Dvě kamenné prodejny v Brně
Osobní odběr ZDARMA
Osobní odběr ZDARMA
Rozvoz po Brně nad 500 Kč ZDARMA
Rozvoz po Brně nad 500 Kč ZDARMA
B.A.R.F krmiva TOP značek
B.A.R.F krmiva TOP značek
příchuť: konina, jehně, váha: 700g
Skladem | 5421
191 Kč

Detailní popis produktu

Poloměkké odměny (nelepivé, nedrobivé, vysoký obsah masa). Velice chutné a lehce stravitelné pamlsky, obsahují bylinnou směs Pokud chcete pejska motivovat k opravdu dobrému výkonu, vyzkoušejte tuto tréninkovou polovlhkou odměnu, kterou si od vás vezme opravdu s chutí. Můžete použít také i jako náplň do různých funkčních hraček. KOŇSKÉ MASO - je dokonalým zdrojem bílkovin, zejména pro pejsky kteří jsou přecitlivělí na běžně používané druhy masa (například kuřecí). Snížená hladina tuku pomůže vašemu psu dosáhnout nebo udržet štíhlou linii. JEHNĚČÍ MASO- je vynikajícím zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny, vhodné pro jednotlivce s citlivým zažíváním. Dobře stravitelné a velmi chutné. Bohatý zdroj železa, vitaminu B2, vápníku. Má velmi nízké procento tuku. ČEKANKA - Hořká látka Intibin obsažená v čekance napomáhá k látkové výměně, neboli metabolismu, a tím reguluje trávení tuků. Bohaté zastoupení kyseliny pantenové, draslíku čistí střeva a podporuje detoxikaci. JABLKA - V tomto produktu jsou neloupaná jablka, pouze zbavená jadřince. Jablka obsahují důležité vitamíny B-komplex, stejně jako draslík. Přírodní cukr obsažený v jablcích je cukr jednoduchý a tím velmi rychlý dodavatel energie. K tomu všemu obsahují důležitou látku pektin, která ve střevech usnadňuje odvádění jedovatých látek z těla. Ve střevech napomáhá peristaltice, neboli správnému pohybu střev. Celkově jablka umožňují předcházet cévním onemocněním. LOSOSOVÝ OLEJ - je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin a významným způsobem přispívá ke zdravé a lesklé srsti. Slouží jako důležitý zdroj esenciálních mastných (nenasycených) kyselin Omega 3 a Omega 6. Tyto jsou nezbytné pro zdraví organismu, ale organismus sám si je nedokáže vytvořit. Proto je nutné, dodávat je spolu se stravou. ČERSTVÉ BRAMBORY - neloupané brambory slouží jako výživa střevních mikroorganismů. Obsahují živočiční velmi kvalitní bílkoviny. Brambory jsou mimo jiné zdroj vitamínů C, B1, B6 a také minerální látky draslíku. RÝŽE - My užíváme převážně neloupanou hnědou rýži, která je mimo jiné bohatá na vitamíny, minerály, stopové prvky. Rýže dodává tělu nezbytnou, dobře stravitelnou bílkovinu. Její zdravé živiny, jsou ukryty v tzv. stříbrném pouzdru, které rýžové zrnko obsahuje. Hovoříme zde o vrstvě, ve které se ukrývá neskutečné množství vitamínů, stopových prvků, než je tomu u jiné rýže. Díky této slupce je rýže mnohem víc výživnější a zdravější než ostatní rýže, dokonce je i chuťově výraznější. Tato zázračná pouzdra umožňují díky vysokému podílu vlákniny snadnější a pravidelnou střevní činnost. MRKEV - Čerstvá mrkev obsahuje beta-karoten, jednu z tzv. bioaktivních látek. Tato látka ochraňuje od škodlivých volných radikálů, které mohou genovou strukturu zničit a tím napomoci vzniku rakoviny. Také oči profitují z této oranžově zabarvené zázračné látky. Tělo ji přeměňuje ve vitamín A, což je pro oči velmi důležité. Nedostatek může vést ke špatnému zraku za zhoršených světelných podmínek. vatel energie. K tomu všemu obsahují důležitou látku pektin, která ve střevech usnadňuje odvádění jedovatých látek z těla. Ve střevech napomáhá peristaltice, neboli správnému pohybu střev. Celkově jablka umožňují předcházet cévním onemocněním. LOSOSOVÝ OLEJ - je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin a významným způsobem přispívá ke zdravé a lesklé srsti. Slouží jako důležitý zdroj esenciálních mastných (nenasycených) kyselin Omega 3 a Omega 6. Tyto jsou nezbytné pro zdraví organismu, ale organismus sám si je nedokáže vytvořit. Proto je nutné, dodávat je spolu se stravou. ČERSTVÉ BRAMBORY - neloupané brambory slouží jako výživa střevních mikroorganismů. Obsahují živočiční velmi kvalitní bílkoviny. Brambory jsou mimo jiné zdroj vitamínů C, B1, B6 a také minerální látky draslíku. RÝŽE - My užíváme převážně neloupanou hnědou rýži, která je mimo jiné bohatá na vitamíny, minerály, stopové prvky. Rýže dodává tělu nezbytnou, dobře stravitelnou bílkovinu. Její zdravé živiny, jsou ukryty v tzv. stříbrném pouzdru, které rýžové zrnko obsahuje. Hovoříme zde o vrstvě, ve které se ukrývá neskutečné množství vitamínů, stopových prvků, než je tomu u jiné rýže. Díky této slupce je rýže mnohem víc výživnější a zdravější než ostatní rýže, dokonce je i chuťově výraznější. Tato zázračná pouzdra umožňují díky vysokému podílu vlákniny snadnější a pravidelnou střevní činnost. MRKEV - Čerstvá mrkev obsahuje beta-karoten, jednu z tzv. bioaktivních látek. Tato látka ochraňuje od škodlivých volných radikálů, které mohou genovou strukturu zničit a tím napomoci vzniku rakoviny. Také oči profitují z této oranžově zabarvené zázračné látky. Tělo ji přeměňuje ve vitamín A, což je pro oči velmi důležité. Nedostatek může vést ke špatnému zraku za zhoršených světelných podmínek. DŮLEŽITÁ INFORMACE: tréninkové křupky neobsahují glycerin, škrob ani sorbitol. Poloměkké odměny (nelepivé, nedrobivé, vysoký obsah masa). Velice chutné a lehce stravitelné pamlsky, obsahují bylinnou směs Pokud chcete pejska motivovat k opravdu dobrému výkonu, vyzkoušejte tuto tréninkovou polovlhkou odměnu, kterou si od vás vezme opravdu s chutí. Můžete použít také i jako náplň do různých funkčních hraček. KOŇSKÉ MASO - je dokonalým zdrojem bílkovin, zejména pro pejsky kteří jsou přecitlivělí na běžně používané druhy masa (například kuřecí). Snížená hladina tuku pomůže vašemu psu dosáhnout nebo udržet štíhlou linii. JEHNĚČÍ MASO- je vynikajícím zdrojem vysoce kvalitní bílkoviny, vhodné pro jednotlivce s citlivým zažíváním. Dobře stravitelné a velmi chutné. Bohatý zdroj železa, vitaminu B2, vápníku. Má velmi nízké procento tuku. ČEKANKA - Hořká látka Intibin obsažená v čekance napomáhá k látkové výměně, neboli metabolismu, a tím reguluje trávení tuků. Bohaté zastoupení kyseliny pantenové, draslíku čistí střeva a podporuje detoxikaci. JABLKA - V tomto produktu jsou neloupaná jablka, pouze zbavená jadřince. Jablka obsahují důležité vitamíny B-komplex, stejně jako draslík. Přírodní cukr obsažený v jablcích je cukr jednoduchý a tím velmi rychlý dodavatel energie. K tomu všemu obsahují důležitou látku pektin, která ve střevech usnadňuje odvádění jedovatých látek z těla. Ve střevech napomáhá peristaltice, neboli správnému pohybu střev. Celkově jablka umožňují předcházet cévním onemocněním. LOSOSOVÝ OLEJ - je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin a významným způsobem přispívá ke zdravé a lesklé srsti. Slouží jako důležitý zdroj esenciálních mastných (nenasycených) kyselin Omega 3 a Omega 6. Tyto jsou nezbytné pro zdraví organismu, ale organismus sám si je nedokáže vytvořit. Proto je nutné, dodávat je spolu se stravou. ČERSTVÉ BRAMBORY - neloupané brambory slouží jako výživa střevních mikroorganismů. Obsahují živočiční velmi kvalitní bílkoviny. Brambory jsou mimo jiné zdroj vitamínů C, B1, B6 a také minerální látky draslíku. RÝŽE - My užíváme převážně neloupanou hnědou rýži, která je mimo jiné bohatá na vitamíny, minerály, stopové prvky. Rýže dodává tělu nezbytnou, dobře stravitelnou bílkovinu. Její zdravé živiny, jsou ukryty v tzv. stříbrném pouzdru, které rýžové zrnko obsahuje. Hovoříme zde o vrstvě, ve které se ukrývá neskutečné množství vitamínů, stopových prvků, než je tomu u jiné rýže. Díky této slupce je rýže mnohem víc výživnější a zdravější než ostatní rýže, dokonce je i chuťově výraznější. Tato zázračná pouzdra umožňují díky vysokému podílu vlákniny snadnější a pravidelnou střevní činnost. MRKEV - Čerstvá mrkev obsahuje beta-karoten, jednu z tzv. bioaktivních látek. Tato látka ochraňuje od škodlivých volných radikálů, které mohou genovou strukturu zničit a tím napomoci vzniku rakoviny. Také oči profitují z této oranžově zabarvené zázračné látky. Tělo ji přeměňuje ve vitamín A, což je pro oči velmi důležité. Nedostatek může vést ke špatnému zraku za zhoršených světelných podmínek.